Arborist.no Ukategorisert Bli med på naturvandring i Trillemarka?

Bli med på naturvandring i Trillemarka?

Jacob fra Roots & Culture og Kenneth fra Arborist.no ønsker deg velkommen til naturvandring i Norges største og mest verdifulle naturskog. Med base på en vakker seter midt i hjertet av Trillemarka-Rollagsfjell skogreservat.

3 dager med naturnærvær, kulturhistorie, plantekunnskap og økologi.

Vi utforsker og deler kunnskap om flora, fauna, livsprosesser og sykluser i naturen som har sørget for at vi opplever skogen, fjellene og vannet slik som det er. Lær å enkelt benytte deg av nyttige ville vekster som vokser i naturskog og kulturlandskapet. Leksjoner om sopp, jord, vann og mange andre essensielle deler av økosystemet.

Rollag har en lang og rik kulturhistorie som går tilbake til de travle handelsrutene mellom øst og vest. Vi lærer om seterdrift og hvordan menneskene i historien har benyttet seg av naturressursene.

Helgen inkluderer:

– 3 dagers guidet vandring

– Erfarne guider med god kompetanse

– Kurs og matlaging med ville vekster

– Overnatting i seterhytte

– Hovedmåltid

– Naturnærvær

– Kart og program

EARLYBIRD TILBUD: 3500.-

Alt inkludert 3750.-

For påmelding, program og mer info kontakt oss direkte:

Jacob N. Germain

+47 45 24 10 93

www.rootsandculture.no

jacob@rootsandculture.no

Med lidenskap for natur, tradisjon og urkultur har Jacob studert naturens mangfold gjennom egen praksis og i produksjon og utvikling av produkter til Roots & Culture. Hans undervisningsmetoder har en dynamisk og levende innfallsvinkel som former kurs og vandringer med varierende innhold. En vandrende urtebok som elsker å dele sine erfaringer, lidenskap og kunnskaper for å inspirere andre til å lære mer om de nyttige vekstene som vokser overalt.

Kenneth Thomassen

www.arborist.no

kenneth@arborist.no

Kenneth (f.1978) er fagutdannet arborist & gartner med erfaring ulike skjøtsel- og restaureringstiltak i by, skog og kulturlandskap og lektor i naturbruk fra NMBU. 7 års erfaring fra internt læreplanarbeid og undervisning i skolehage/naturbruk. Driver gård som utvikles til agroøkologisk kursgård. Skogsmatros med troa på taus kunnskap.

Sees i skogen.

J & K

Ring nå